سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز

آرد 1 قاشق غذاخوری

سوپ های ایرانی تنوع زیادی دارند و یکی از لذیذترین آن ها سوپ گشنیز است که طعم لذیذی دارد و طرز تهیه آن هم بسیار ساده است و می توانید هم به عنوان پیش غذا و هم وعده غذایی اصلی آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مردم تبریز سوپ گشنیز را در مجالس خود نیز تهیه می کنند و قبل از سرو غذای اصلی بر سر سفره می برند و بین آن ها به شکل یک رسم در آمده است.

اگر دنبال طعم بهتر برای این غذا هستید بهتر است از گشنیز تازه استفاده نمایید و همچنین داخل سوپ گشنیز از جوپرک استفاده کنید. این سوپ یکی از بهترین گزینه ها برای یک افطاری سالم در ماه مبارک رمضان است.

در این مطلب مواد لازم برای تهیه سوپ گشنیز برای 4 نفر را معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه سوپ گشنیز را شرح خواهیم داد.

اگر خواستید سوپ را برای کمتر از 4 نفر یا بیشتر از 4 نفر تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم نهایی غذا مطلوب شما باشد.

سوپ گشنیز

بهترین طرز تهیه سوپ گشنیز

در اولین مرحله برای تهیه این سوپ خوشمزه باید جو را آماده کنید‌. برای این منظور باید از جو پوست کنده یا جو پرک استفاده نمایید. ما استفاده از جوپرک را پیشنهاد می دهیم. باید جوپرک را داخل کمی آب یخ ریخته و نیم ساعت منظر بمانید که خیس بخورد.

در مرحله بعدی باید هویج و جو را بپزید. پس جو خیس خورده را با عصاره مرغ که داخل آب ولرم خیس کرده بودید داخل قابلمه ریخته و روی شعله زیاد گاز قرار دهید‌.

وقتی که به جوش رسید شعله را کمتر کنید که جو بپزد و لعاب بندازد‌. پوست هویج ها را هم بگیرید و بشویید و رنده کنید و داخل جو در حال پخت بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه هم داخل آن بریزید.

سوپ گشنیز

بعد از آن باید در قابلمه را ببندید تا محتویات با هم بپزند و وقتی که پختند سیر رنده شده را به آن اضافه نمایید و گشنیزها را هم شسته و آبکش کنید و ساطوری خورد کنید و بعد از اینکه هویج و جو کاملا پخت به قابلمه اضافه کنید.

داخل این سوپ باید از ماست استفاده کنید که بهتر است ماست ترش باشد. یا ماست را ریخته و هم بزنید و کمی آب لیمو ترش داخل آن بریزید.

دستور پخت سوپ گشنیز

وقتی ماست را داخل قابلمه سوپ ریختید به آرامی و مدام هم بزنید که گرم شود و مواد به خورد هم بروند. تا وقتی هم بزنید که سوپ به جوش بیفتد و بعد حرارت را کم کنید.

در آخرین مرحله نمک و فلفل را اندازه بگیرید و شعله را بعد از 5 دقیقه خاموش کنید و سوپ گشنیز آماده شده را در ظرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.

اگر سوپ غلیظ دوست دارید می توانید 1 قاشق غذا خوری آرد تفت داده شده داخل آن بریزید.

سوپ گشنیز مجلسی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه