رشته خوشکار

رشته خوشکار

رشته خوشکار

مواد لازم برای تهیه رشته خوشکار

رشته خوشکار یکی از شیرینی های سنتی و اصیل گیلانی است که عطر و طعم بی نظیری دارد و طرفداران زیادی را به سمت خود جلب کرده و معمولا این دسر خوشمزه را در کنار چای میل می کنند.

در این مطلب تصمیم داریم شما را با مواد لازم برای تهیه رشته خوشکار آشنا کنیم و سپس طرز تهیه رشته خوشکار را شما آموزش خواهیم داد.

شیرینی خوشکار

دقت داشته باشید که نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا دسر خوش طعم تر و با کیفیت تری داشته باشید. اگر خواستید این دسر را در حجم بیشتر تهیه کنید باید با رعایت این نسبت ها مقدار مواد اولیه را افزایش دهید.

رشته خوشکار

بهترین طرز تهیه رشته خوشکار

به منظور تهیه این دسر محلی گیلانی اول باید بتوانید آرد برنج تهیه کنید. برای این منظور برنج را خوب شسته و چند ساعت داخل آب گرم بخیسانید تا نرم تر شود.

پس از آن باید برنج خیس خورده را آبکش کنید و روی یک پارچه تمیز نخی پهن کنید تا کاملا خشک شود. هنگامی که آب برنج کاملا خشک شد آن را درون آسیاب کن بریزید تا آسیاب شود. برنج ایرانی برای اینکار بهتر است تا دسر شما طعم و عطر بهتری داشته باشد.

رشته خوشکار گیلانی

باید ابتدا لایه میانی دسر را آماده کرده و کنار بگذارید. به منظور تهیه لایه میانی دسر باید مغز هل، مغز گردو و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و با کمک دست ورز بدهید تا منسجم شده و کاملاً به هم بچسبند.

دستور تهیه رشته خوشکار

در مرحله بعدی باید شربت دسر را تهیه کنید و کنار بگذارید. برای این منظور باید آب و شکر را درون یک قابلمه ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا شکر کاملا حل شود و شهد غلیظی حاصل شود و بعد پودر دارچین را به آن اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

 پس از آن باید رشته های خوشکار را آماده کنید.

شیرینی محلی گیلانی

برای این منظور باید آرد برنجی که تهیه کردید را داخل یک کاسه ریخته و به تدریج به آن آب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر غلیظی حاصل شود و بعد مواد را داخل قیف مخصوص ریخته و کنار بگذارید و یک سینی مسی یا یک تابه روی حرارت بگذارید و کمی روغن بریزید تا چرب شود.

هنگامی که تابه داغ شد موادی که داخل قیف ریخته بودید را به شکل خط های باریکی و یا به شکل مستطیل درون آن بریزید تا وقتی که کمی بپزد ولی نباید سرخ شود.

شیرینی رشته ای خوشکار

بعد مواد را آرام بردارید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا سفت و خنک شود. مواد را از بالا تا زده و موادی که برای میانه آن تهیه کرده بودید را بین آن بگذارید و مجدداً تا بزنید و لبه های آن را هم تا بزنید و با انگشت بچسبانید.

اکنون باید رشته ها را درون روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید و آغشته کنید و رشته‌های خوشکار را هم داخل ظرف پذیرایی چیده و در کنار چای نوش جان کنید.

رشته خوشکار سنتی

 

حتما بخوانید : تباهگ بلوچستان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه