تباهگ بلوچستان

تباهگ بلوچستان

مواد لازم برای تهیه تباهگ بلوچستان

مردم محلی و سنتی بلوچستان در عید قربان غذای محلی مشخصی تهیه می‌کنند که به عنوان یک سنت درآمده و نام این غذا تباهگ می باشد که در عید قربان ان را تهیه می‌کنند.

در این مطلب مواد لازم برای تهیه تباهگ را مشاهده کرده اید و پس از آن طرز تهیه تباهگ را به شما آموزش می دهیم.

اگر دقت کنید مشاهده خواهید کرد که مواد اولیه با نسبت‌های مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا غذای شما خوش طعم تر باشد.

برای آماده سازی مواد اولیه جهت تهیه غذای این محلی 15 دقیقه زمان احتیاج دارید و برای پختن و جاافتادن آن یک ساعت زمان نیاز است و می‌توانید آن را به عنوان وعده غذایی اصلی ناهار یا شام مصرف کنید.

این مقدار مواد اولیه تباهگ برای 4 نفر را فراهم می کند. در ادامه طرز تهیه تباهگ را به شما آموزش خواهیم داد.

تباهگ بلوچستان

بهترین طرز تهیه تباهگ بلوچستان

برای تهیه این غذای محلی باید یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقدار گوشتی که مد نظر دارید را داخل آن بریزید و کمی نمک و فلفل و آب روی آن ریخته و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد و گوشت به تدریج بپزد.

هنگامی که کمی جوشید و گوشت شما نرم تر شد، آن را داخل صافی بریزید و آب را جدا نگه دارید و گوشت نرم شده را درون روغن سرخ کنید.

از آب گوشت برای تهیه برنج استفاده کنید چون طعم لذیذی به آن می‌دهد.

هنگامی که گوشت به جوش آمد کمی برنج درون آن بریزید و به شکل استانبولی آن را تهیه کنید.

استانبولی بلوچی

 

حتما بخوانید : خورشت قورمه سبزی
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه