پاستا پوتانسکا ایتالیایی

پاستا پوتانسکا ایتالیایی

پاستا پوتانسکا ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی

پاستا جزو معروف ترین غذاهای ایتالیایی است طرفداران زیادی دارد و و انواع مختلف پاستا برای ذائقه های مختلف وجود دارد که یکی از لذیذترین آن ها که با کمک ماهی تهیه می شود پاستا پوتانسکا ایتالیایی است که در این مطلب قصد داریم شما را با مواد لازم برای تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی آشنا کنیم و سپس طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی را به شما آموزش خواهیم داد. نسبت های دقیقی بین مواد اولیه در نظر گرفته شده تا طعم غذا دلچسب باشد، پس اگر تصمیم گرفتید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم و کیفیت غذا رضایت بخش باشد .

دستور پختی که به شما آموزش خواهیم داد بسیار ساده است و می توانید خیلی راحت و در زمان کوتاه این غذای لذیذ را تهیه کنید.

پاستا پوتانسکا ایتالیایی

بهترین طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی

برای شروع پختن این غذا باید یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید تا داغ شود و ماهی را داخل آن سرخ کنید.

سپس پوره گوجه فرنگی و دانه های فلفل چیلی را به آن اضافه کنید و شعله گاز را بالاتر ببرید و آن را سرخ کنید.

پاستا ایتالیایی

گوجه فرنگی کنسرو شده را داخل سس کچاپ، زیتون و ریحان خشک بریزید و سس به دست آمده را 5 دقیقه با حرارت کم هم بزنید تا غلظت بیشتری پیدا کند و مزه دار شود و طعم مواد به خورد ماهی برود.

بعد پاستا را داخل یک ظرف بزرگ آب نمک به مدت 10 دقیقه بپزید و بعد آن را آبکش کنید و مجددا درون قابلمه بریزید و با سس آن را بپوشانید. این غذا را معمولا با نان سیر گرم سرو می کنند.

پوتانسکا ایتالیایی

در صورتی که ریحان تازه یا جعفری در اختیار دارید می توانید در مرحله آخر پخت خرد کنید و به آن اضافه کنید.

مقدار مواد اولیه ای که ذکر شد برای 4 نفر مناسب است و می توانید این غذای مقوی و مفید و خوشمزه را در وعده غذایی اصلی نهار یا شام میل کنید.

پاستا پوتانسکا

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه