خورشت جعفری

خورشت جعفری

مواد لازم برای تهیه خورشت جعفری

پیاز : یک عدد متوسط رنده شده

خورشت جعفری یکی از غذاهای بسیار محبوب و دلچسب گیلانی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و طعم لذیذ آن به گونه ای است که با انواع مختلف ذائقه ها هماهنگی پیدا می‌کند.

در ادامه ابتدا مواد لازم برای تهیه خورشت جعفری را برای شما معرفی می کنیم و پس از آن طرز تهیه خورشت جعفری را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید یک خورشت لذیذ و خوشمزه را تهیه کرده و در کنار خانواده و عزیزانتان نوش جان کنید.

خورشت جعفری

بهترین طرز تهیه خورشت جعفری

به منظور تهیه خورشت محلی گیلانی باید اول بادمجان ها را پوست بکنید و مقداری نمک روی آن بپاشید تا تلخی بادمجان گرفته شود. بعد از اینکه نیم ساعت گذشت بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید.

پس از آن باید جعفری و تره را ساطوری خرد کنید و با کمی روغن داخل یک قابلمه تفت دهید و روی شعله متوسط گاز بگذارید. بعد از اینکه 8 دقیقه گذشت آنها را تفت دهید و 2 لیوان آب هم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید که نیم ساعت سبزی ها داخل آب جوش بجوشند.

اکنون باید داخل یک ظرف پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده را به اندازه ای که گفته شد ریخته و کمی هم نمک و فلفل داخل آن بریزید و ورز بدهید تا یکنواخت و یکدست شود و بعد آنها را به اندازه گلوله های کوچک گردو در بیاورید و داخل روغن درون یک ماهی تابه تفت دهید و آنها را جابجا کنید تا همه قسمت ها یکدست سرخ شود.

خورشت جعفری با برنج

سپس باید کوفته هایی که سرخ شده را داخل خورشت جعفری خود بیاندازید و روی شعله متوسط قرار دهید تا به تدریج بپزد.

بعد بادمجان ها را داخل روغن سرخ کرده و وقتی که روغن اضافی آن را گرفتید در گوشه ای بگذارید تا خورشت آماده شود.

در 10 دقیقه پایانی که خورشت جا می‌افتد کمی هم نمک و آب غوره و فلفل داخل خورشت خود بریزید تا طعم آن ترش تر شود. هنگامی که خورش روغن انداخت یعنی تقریباً جا افتاده و می‌توانید آن را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و بادمجان هایی را که سرخ کرده بودید کنار آن گذاشته و سرو کنید.

حالا خورشت جعفری گیلانی شما آماده شده و می توانید این خورشت سنتی و محلی لذیذ را در کنار انواع برنج کته یا برنج آبکشی نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

خورشت جعفری گیلانی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه