پاستا پریماورا

پاستا پریماورا

پاستا پریماورا

مواد لازم برای تهیه پاستا پریماورا

یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی پاستا پریماورا می باشد که به زبان ایتالیایی معنی بهار دارد. برای تهیه پاستای پریماورا باید پاستا یا خمیر آن را در کنار انواع مختلف سبزیجاتی که در فصل بهار می رویند تهیه کنید.

اگر علاقه مند به سبزیجات هستید این غذای یکی از بهترین و کامل ترین غذاهایی است که به شما پیشنهاد می دهیم و می توانید ضمن آشنایی با مواد لازم برای تهیه پاستای پریماورا آنها را تهیه کرده و با مطالعه طرز تهیه پاستای پریماورا آن را برای خود و خانواده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

توجه داشته باشید که نسبت های مشخصی برای مقدار مواد اولیه در نظر گرفته شده تا طعم غذا دلچسب و متعادل باشد. اگر شما هم خواستید این غذا را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر تهیه کنید باید با رعایت همین نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید. این مواد اولیه یک غذای ایتالیایی خوشمزه برای 4 نفر را فراهم خواهد کرد.

پاستا پریماورا

بهترین طرز تهیه پاستا پریماورا

به منظور تهیه این غذای خوشمزه ایتالیایی باید اول نخود فرنگی، لوبیا سبز و باقلا را داخل آب جوش بریزید تا بپزد.

در مرحله بعد آنها را آبکش کرده و داخل آب سرد بریزید و سپس پاستا را داخل آب سبزیجات بریزید و همانطور که روی بسته اشاره شده آن را بپزید. معمولاً 10 دقیقه تا 15 دقیقه برای نرم شدن و پختن پاستا زمان احتیاج هست.

در همین مدت باید به سراغ پیازچه ها بروید و آنها را خرد کنید و کمی با کره تفت بدهید و سبزیجاتی که پخته شده بود را آبکش کنید و حدود 5 دقیقه به همراه کره و پیازچه داخل یک ماهیتابه تفت بدهید و در نهایت جعفری را ساطوری خرد کنید و درون مواد خود بریزید و کمی هم خامه اضافه کنید و همه آنها را هم بزنید و منتظر بمانید که همه آنها حدود 5 دقیقه با شعله متوسط گاز بپزند تا مزه ها با یکدیگر ترکیب شوند و طعم غذا بهتر شود.

دستور پخت پاستا پریماورا

حالا باید در مرحله بعدی نصف پنیر و پاستا را با یکدیگر مخلوط کنید و درون سس بریزید و کمی هم فلفل و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و بعد از چند دقیقه پاستا را روی گاز حرارت بدهید تا سس آن غلظت بیشتری پیدا کند و غذا قوام داشته باشد و بعد غذا را در ظرف دلخواه بکشید و بقیه پنیر را هم روی آن پخش کنید.

شما می توانید با توجه به سلیقه و ذائقه خود سبزیجات را بیشتر یا کمتر بپزید، اما توجه داشته باشید که بعضی از سبزی ها وقتی بیش از حد می پزند رنگ آنها بد می شود و یا له می شوند و ظاهر غذا را تحت تاثیر قرار می دهند.

پاستا پریماورا ایتالیایی

همچنین توجه داشته باشید که در پختن این پاستا ایتالیایی می توانید از همه سبزیجات فصلی مثل هویج، بادمجان یا کدو استفاده کنید؛ ولی اگر تصمیم داشتید از بادمجان یا کدو استفاده کنید حتماً قبل از اینکه آنها را داخل سس بریزید به خوبی سرخ کنید.

در صورتی که خیلی اهل خوردن خامه نیستید نصف آن را در نظر بگیرید و به جای بقیه، یک چهارم پیمانه آب مرغ یا آب گوشت غلیظ اضافه کنید و اگر مرغ اضافه کردید بهتر است آن را در آخرین مرحله و موقع سرو غذا اضافه کنید تا ظاهر غذا جذاب تر باشد.

این غذا را هم به عنوان وعده‌های اصلی شام و ناهار و هم به عنوان افطار در ماه رمضان می توانید تهیه کرده و نوش جان کنید.

پاستا ایتالیایی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه