کیک شکلاتی

کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

یکی از کیک های خوش طعم و لذیذی که می توانید در خانه تهیه کنید و برای مناسبت های مختلف مثل جشن های تولد، عقد و انواع مختلف مراسم از آن استفاده کنید کیک شکلاتی می باشد که بافت نرم و نازکی دارد و عطر و طعم آن شما را جذب می‌کند و سر ذوق می آورد.

کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی بسیار ساده است و شما می توانید با مطالعه طرز تهیه کیک شکلاتی ساده خانگی آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید؛ اما لازم است یکسری نکاتی را رعایت کنید که در این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد.

در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی را به شما معرفی کنیم و سپس طرز تهیه کیک شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد.

دقت داشته باشید که مواد اولیه با نسبت‌های دقیق و مشخصی کنار یکدیگر قرار گرفته اند تا طعم کیک شما بهتر باشد.

کیک شکلاتی خیس

در صورتی که تصمیم گرفتید این کیک را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های بین مواد اولیه مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهید. این مقدار مواد اولیه که در این مطلب به آن اشاره شده کیک شکلاتی برای 6 نفر را فراهم می‌کند.

برای آماده سازی مواد اولیه 20 دقیقه زمان نیاز دارید و برای پختن و جا افتادن آن 40 دقیقه زمان لازم است و می توانید آن را به عنوان دسر یا میان وعده یا وسیله پذیرایی در مهمانی های خود استفاده کنید.

در ادامه طرز تهیه ‌کیک شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد.

دستور پخت کیک شکلاتی

بهترین طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی

در اولین مرحله برای تهیه کیک شکلاتی خانگی باید همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا حالت یخ زدگی یا انجماد نداشته باشند و هم دما با محیط بشوند.

سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم شود.

پس از آن یک ظرف مناسب انتخاب کرده و آرد و جوش‌شیرین، پودر کاکائو و بکینگ پودر را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید و چند مرتبه آن را الک کنید که کاملا نرم و یکدست شوند؛ البته می توانید مواد همه مواد خود را درون دستگاه غذاساز بریزید و با یکدیگر هم بزنید.

بعد از آن باید کره، شکر، تخم مرغ و وانیل و خامه را با مخلوط آردی که تهیه کرده اید در دستگاه غذاساز بریزید و هم بزنید تا مایه کش دار و غلیظی حاصل شود.

کیک خیس شکلاتی

در مرحله بعدی باید قالبی که برای کیک انتخاب کرده اید را چرب کنید و روی کف و دیواره های آن کمی آرد بپاشید و مایه کیک را درون آن بریزید و حدود 30 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

برای آماده سازی موادی که برای تزیین روی کیک شکلاتی لازم است بهتر است شکلات را درون یک ظرف بریزید و روی بخار آب بگذارید تا ذوب شود. البته شکلات تلخ برای این کار بهتر است و باید کره را هم به همین شیوه ذوب کنید و وقتی که سرد شدند آنها را با یکدیگر ترکیب کرده و درون غذاساز بریزید و هم بزنید و بعد کیک را بین دو لایه ی نصف شده کیک قرار دهید و در همه قسمت ها پخش کنید و دو طبقه را روی هم بچسبانید و مقداری را هم برای روی سطح کیک استفاده کنید.

هنگامی که مواد ریخته شده سفت شد یعنی کیک شما آماده شده و می توانید آن را نوش جان کنید. بهتر است در 20 دقیقه ابتدایی در فر را باز نکنید تا کیک به اندازه کافی پف کند.

وقتی که زمان پختن کیک تمام شد یک خلال دندان داخل آن فرو ببرید و بیرون بیاورید. اگر محتویات کیک شما پخته بود می‌توانید آن را برش داده و در ظرف دلخواه سرو کنید.

کیک شکلاتی خانگی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه