ذرت تامالس مکزیکی

ذرت تامالس مکزیکی

ذرت تامالس مکزیکی

مواد لازم برای تهیه ذرت تامالس مکزیکی

نمک یک و نیم قاشق سوپخوری

ذرت تامالس جزو غذاهای محبوب مکزیکی است که مختص کشور کوبا می‌باشد و شباهت زیادی به پوره دارد، ولی طعم آن خوشمزه تر و متفاوت تر است.

در این مطلب تصمیم داریم تا شما را با مواد لازم برای تهیه ذرت تامالس آشنا کنیم تا بتوانید آن را تهیه کنید و کنار هم جمع کنید و سپس طرز تهیه ذرت تامالس را به شما آموزش می دهیم تا با استفاده از همین مواد اولیه بتوانید یک غذای مکزیکی فوق العاده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه با نسبت های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند و در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با تقسیم و ضرب نسبت هایی که بین مواد اولیه وجود دارد این کار را انجام دهید. این مقدار اولیه که در این مطلب به آن اشاره شده ذرت تامالس برای 6 نفر را به شما می دهد.

ذرت تامالس مکزیکی

بهترین طرز تهیه ذرت تامالس

در اولین مرحله برای تهیه این غذای مکزیکی معروف باید پیازها را به صورت ریز خرد کنید و داخل یک ماهیتابه و درون کمی روغن تفت بدهید و بعد سیر را به آن اضافه کنید و مجدداً تفت بدهید.

وقتی که پیازها سبک و طلایی رنگ شدند باید گوشت را هم داخل آن ریخته و به همراه پیاز و سیر تفت بدهید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر پیدا کرد رب گوجه فرنگی و زیره را هم داخل آن بریزید و محتویات را با هم مخلوط کنید.

سپس در ظرف را بگذارید و با شعله کم حدود نیم ساعت آنها را بپزید و در همین مدت برگ های بلال را هم جدا کنید و در گوشه ای بگذارید و با چاقو دانه های ذرت را دربیاورید و داخل مخلوط کن بریزید تا له شود.

ذرت تامالس

پس از آن باید پوره ذرت را درون مخلوط گوشتی که تهیه کرده بودید بریزید و هم بزنید تا ترکیب شده و یکدست شوند.

سپس برگ های ذرت را باز کنید و روی هر برگ آن، یک برگ دیگر در خلاف جهت قبلی بگذارید و مقداری از مواد گوشت و پوره ای که آماده کرده بودید درون آن قرار دهید و برگ‌ها را ببندید.

دستور پخت ذرت تامالس مکزیکی

اگر می‌خواهید محکم‌تر بسته شوند می‌توانید از نخ آشپزی استفاده کنید و بعد آنها را داخل آب جوش بریزید و حدود 20 دقیقه منتظر بمانید که خوب بپزند.

بعد از این گذشت 20 دقیقه می توانید آنها را از آب جوش در بیاورید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافه خارج شود و بعد نخ آنها را باز کنید و آنها را داخل ظرف دلخواه سرو کنید.

ذرت مکزیکی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه