خورشت قیمه آلو

خورشت قیمه آلو

خورشت قیمه آلو

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه آلو

یکی از خورشت های لذیذ و محبوب ایرانی که شباهت زیادی به خورشت قیمه دارد خورشت قیمه آلو می باشد که می توانید برای وعده غذایی اصلی به عنوان نهار یا شام میل کنید.

در این مطلب مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه آلو برای 5 نفر را مشاهده خواهید کرد و اگر تمایل داشتید می توانید با رعایت نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه است، مقادیر را کم یا زیاد کنید و خورشت را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه نمایید.

سپس طرز تهیه خورشت قیمه آلو را برای شما شرح خواهیم داد که می توانید آن را در کنار انواع برنج کته یا آبکشی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

 خورشت قیمه آلو

بهترین طرز تهیه خورشت قیمه آلو

برای تهیه این غذای لذیذ و خوش طعم باید ابتدا مقداری روغن داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود و بعد پیازهایی که رنده کرده اید یا بصورت نگینی خورد کرده اید را داخل آن ریخته و تفت بدهید تا سرخ شود.

سپس گوشت را بشویید و داخل قابلمه بریزید و کمی تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهند و آب اضافی هم کشیده شود‌.

اکنون مقداری فلفل و زردچوبه داخل آن ریخته و هم بزنید و در مراحل آخر کمی نمک داخل آن بریزید تا بوی محتویات بلند شود.

در مرحله بعدی باید لپه را با کمی رب گوجه فرنگی درون قابلمه بریزید و تفت بدهید تا بوی خامی رب گرفته شود و تغییر رنگ بدهد.

 خورش قیمه آلو

چند لیموعمانی برداشته و روی آن سوراخ ایجاد نمایید و با 5 پیمانه آب درون قابلمه بریزید که بجوشند و بعد شعله را کمتر کرده و بگذارید با حرارت کم خورشت بجوشد تا جا بیفتد.

حالا به سراغ سیب زمینی ها بروید و آن ها را شسته و پوست بگیرید و خورد کنید و داخل روغن سرخ نمایید و در 45 دقیقه نهایی پختن خورشت باید آلوچه ها و سیب زمینی سرخ شده ها را داخل قابلمه خورشت بریزید تا جا بیفتد‌.

اکنون خورشت قیمه آلو شما آماده شده و می توانید آن را در کنار برنج کته یا آبکشی نوش جان کنید.

 خورشت قیمه آلومجلسی

 خورشت قیمه

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه