ریسوتو با مارچوبه لیمویی

ریسوتو با مارچوبه لیمویی

مواد لازم برای تهیه ریسوتو با مارچوبه لیمویی

ایتالیایی‌ها غذاهای متنوع فراوانی دارند که با ذائقه ما ایرانی‌ها هم تطابق زیادی دارد. با اینکه ما ایرانی‌ها به خوردن بیشتر غذاهای کشورهای مختلف تمایل زیادی نشان نمی‌دهیم، غذاهای ایتالیایی جزو آن دسته از غذاهایی است که شباهت زیادی به فرهنگ غذایی ما دارد و برای ما خوشایند است.

یکی دیگر از غذاهای محبوب ایتالیایی ریسوتو با مارچوبه لیمویی است که یک نوع برنج دانه تپل است که در نواحی شمالی ایتالیا کشت می‌شود و معمولا آن را به صورت دمی تهیه می‌کنند و در خیلی از فروشگاه ها می توانید آن را تهیه کنید. البته اگر هم پیدا نکردید می توانید به جای آن از برنج نیمه دانه ایرانی هم استفاده کنید. همچنین برنج کردی هم جزو برنج هایی است که تپل و کوتاه است و شباهت زیادی به ریسوتوهای ایتالیایی دارد.

ریسوتو با مارچوبه لیمویی

در این مطلب تصمیم داریم شما را با مواد لازم برای تهیه ریسوتو با مارچوبه لیمویی آشنا کنیم و سپس طرز تهیه ریسوتو با مارچوبه لیمویی را به شما آموزش خواهیم داد.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که مقدار مواد اولیه با نسبت های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند تا یک غذای دلچسب و خوشمزه تهیه شود .

شما هم برای تهیه این غذا باید این نسبت ها را رعایت کنید و حتی اگر خواستید آن را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر تهیه کنید باید همین نسبت ها را ضرب و تقسیم کنید تا طعم مطلوب و دلچسبی که انتظارش را دارید را به شما بدهد.

ریزوتو با مارچوبه لیمویی

بهترین طرز تهیه ریسوتو با مارچوبه لیمویی

برای تهیه این غذای لذیذ ایتالیایی در اول مرحله باید پیازها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و بعد سیر و پیازچه را اضافه کنید و آنها را هم سرخ کنید و در نهایت برنج را داخل آن بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا طعم پیازچه و سیر و پیاز را به خود بگیرد.

بعد آب مرغ را به آن اضافه کنید و همچنین پوست لیموترش را هم رنده کرده و داخل بقیه محتویات بریزید و منتظر بمانید که این مواد با هم بجوشند و آب اضافی آن ها کشیده شود. توجه داشته باشید که در این مدت باید مدام مواد هم زده شوند تا ته نگیرند.

ریسوتو با مارچوبه لیمویی ایتالیایی

سپس یک پیمانه آب سبزیجات را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافی تبخیر شود و بعد یک پیمانه دیگر از آب سبزیجات را اضافه کنید تا برنج شما کاملا شفته شود. برای اینکه به شفتگی دلخواه برسید تقریباً 5 پیمانه آب مورد نیاز خواهد بود.

در آخرین مرحله در پخت این غذای ایتالیایی هم باید فلفل و نمک را اضافه کنید و خمیر و آویشن را هم بریزید و همه محتویات را به خوبی با هم هم بزنید تا ترکیب شوند و مارچوبه هایی را هم که آب پز کرده اید یا بخارپز شده را به محتویات خود اضافه کنید و آن را از روی شعله گاز بردارید.

اکنون غذای شما آماده شده و می توانید آن را در ظرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.

ریسوتو ایتالیایی

ریزوتو ایتالیایی

 

حتما بخوانید : خورشت ساک
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه