خورشت شش انداز

خورشت شش انداز

خورشت شش انداز

مواد لازم برای تهیه خورشت شش انداز

یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ گیلانی خورش شش انداز است که با دستورالعمل های مختلفی آن را تهیه می‌کنند. به طور مثال بعضی ها شش انداز سیب درست می کنند، بعضی هاش شش انداز تخم‌مرغ و بعضی هم علاقمند به تهیه شش انداز هویج و یا غیره هستند ولی در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه خورش شش انداز با استفاده از بادمجان را به شما آموزش بدهیم.

بنابراین ابتدا مواد لازم برای تهیه خورش شش انداز را برای شما معرفی خواهیم کرد و سپس طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی را به شما آموزش می دهیم.

خورش شش انداز

بهترین طرز تهیه خورش شش انداز

ابتدا باید بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و به اندازه مکعب های متوسط خرد کنید و مقداری نمک به آنها بزنید تا تلخی بادمجان گرفته شود.

سپس به سراغ مغزگردو بروید و آنها را داخل قابلمه تفت بدهید تا روغن آن در بیاید.

بعد از آن مقداری رب آلوچه، رب گوجه فرنگی و رب انار و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید.

خورش شش انداز گیلانی

پس از آن باید دو لیوان آب سرد هم به محتویات ظرف خود اضافه کنید و با شعله کم منتظر بمانید که کم‌کم خورش جا بیفتد و روغن بیاندازد.

حال پیاز هایی که خلالی شده و بادمجان هایی را که شسته بودید در ظرف های جداگانه درون روغن سرخ کنید و همان هنگامی که سرخ می شوند و آنها را هم می‌زنید کمی زردچوبه و نمک و فلفل به آن اضافه کنید‌.

خورش شش انداز با رب گوجه

بعد از اینکه گردو روغن خود را پس داد باید بادمجان‌ها و پیازی که سرخ کرده اید را به آن اضافه کنید و کمی هم گلپر داخل آن بریزید.

سپس شعله را کمتر کرده و کمی صبر کنید که خورش جا بیفتد.

این غذا را می‌توانید در کنار برنج کته یا آبکشی نوش‌جان کنید. طعم این غذا شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد و می توانید در انواع مهمانی‌ها و مجالس آن را تهیه کرده و در کنار مهمانان و عزیزانتان نوش جان کنید.

خورشت شش انداز

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه