جامبالایا اسپانیایی

جامبالایا اسپانیایی

جامبالایا اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه جامبالایا اسپانیایی

این غذای لذیذ که ظاهر دلچسب و جذابی دارد، طعم بی نظیری هم دارد و جزو غذاهای اسپانیایی محبوب است که طرز تهیه آن کار دشواری نیست و می توانید با آماده کردن مواد لازم برای تهیه جامبالایا اسپانیایی، طرز تهیه جامبالایا اسپانیایی را مطالعه کنید و  طبق مراحلی که آموزش داده می شود پیش بروید و یک غذای خارجی و خوشمزه برای خود و خانواده تهیه کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه جامبالایا اسپانیایی با نسبت های دقیقی کنار هم قرار گرفته اند و می توانید با ضرب یا تقسیم مقادیر مواد اولیه این غذا را برای تعداد نفرات بیشتر یا کمتر تهیه کنید.

جامبالایا

بهترین طرز تهیه جامبالایا اسپانیایی

ابتدا باید داخل یک ماهیتابه روغن بریزید تا داغ شود و سپس مرغ را با کمی نمک و فلفل طعم دار کنید و هر سمت آن را حدود 5 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شده و بپزد.

سپس آن را به تکه های 2 سانتی متری قسمت کرده و گوشه ای بگذارید.

پس از آن سبزیجات را درون یک قابلمه بریزید و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا بپزند.

حالا باید سوسیس را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه محتویات را هم بزنید و بعد سیر را هم اضافه کرده و بگذارید که حدود 1 دقیقه با هم بپزند.

دستور پخت جامبالایا اسپانیایی

بعد از آن آب مرغ و نصف پیمانه آب و گوجه فرنگی را اضافه نمایید و صبر کنید تا به جوش بیفتد و پس از آن مرغ و برنج را اضافه کنید و حرارت گاز را کمتر کنید و صبر کنید تا 5 دقیقه به آرامی با هم بپزند و در قابلمه را هم بگذارید و بعد از این مدت از روی حرارت گاز بردارید و 30 الی 35 دقیقه منتظر بمانید که برنج نرم بشود و مایع بیشتری را به خود جذب کند. و بعد روی آن فلفل و نمک ریخته و آن را در دیس یا طرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.

خوراک اسپانیایی

برای بهتر شدن غذا از سینه های مرغی که تکه شده و بدون پوست است استفاده کنید.

سیر و فلفل دلمه ای و کرفس و پیاز را هم ریز خرد کنید و قطعات سوسیس هم 1.5 سانتی متری خرد شده باشد و می توانید از کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده هم استفاده نمایید .

با این مقدار از مواد اولیه می توانید برای 4 نفر این غذا را تهیه نمایید و در وعده های غذایی اصلی مانند نهار یا شام میل کنید.

جامبالایا امریکایی

 

حتما بخوانید : خورشت جعفری
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه