کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب

مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب

کشمش در صورت تمایل مقداری

کیک هل و گلاب جزو کیک های خوشمزه و خوش عطری است که می توانید برای مهمانی ها و مجالس و مناسبت های مختلف آن را تهیه کنید و یا به عنوان عصرانه در کنار چای، قهوه و یا انواع نوشیدنی میل کنید.

طرز تهیه این کیک بسیار ساده است و در این مطلب تصمیم داریم مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب برای 10-12 نفر را به شما آموزش بدهیم.

کیک هل و گلاب

اگر دقت کنید مواد اولیه با نسبت‌های مشخصی کنار هم قرار گرفته اند که یک کیک خوشمزه و خوش فرم تحویل بدهند.

اگر شما هم خواستید کیک را تهیه کنید باید حتماً نسبت بین مواد اولیه را رعایت کنید. چنانچه تمایل داشتید کیک کوچکتر یا بزرگتری تهیه کنید با رعایت همین نسبت‌ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

بعد از معرفی مواد لازم برای تهیه کیک هل و گلاب طرز تهیه کیک هل و گلاب را به شما آموزش می دهیم.

کیک هل و گلاب خانگی

بهترین طرز تهیه کیک هل و گلاب

برای تهیه کیک هل و گلاب اولین کاری که می‌کنید این است که فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم شود.

سپس آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و چندین مرتبه الک کنید تا سبک شود.

بعد از آن داخل یک ظرف تخم مرغ ها را بشکنید و مقداری هل و زعفران و وانیل داخل آن بریزید و 5 دقیقه با همزن برقی و با دور تند هم بزنید تا حجیم شود.

سپس شکر را به آن اضافه نمایید و مجددا هم زدن را ادامه دهید.

دستور پخت کیک هل و گلاب

وقتی که شکر در تخم مرغ حل شد، آب و روغن و گلاب را هم اضافه کنید و 15 ثانیه هم زدن را ادامه دهید.

آرد و بکینگ پودری که الک کرده و مخلوط کرده بودید را به محتویات کیک خود اضافه نمایید و با کمک لیسک هم بزنید.

کف قالب کیک را هم چرب کرده و مواد کیک آماده شده را درون آن بریزید و کمی هم کشمش در صورت تمایل روی آن بریزید. اکنون قالب کیک را حدود 45 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید.

اگر شکر و تخم مرغ را بیش از حد هم بزنید کیک شما حالت لاستیکی پیدا می کند، پس بهتر است به همان مقداری که گفته شد آنها را هم بزنید. این کیک را می توانید به عنوان دسر یا میان وعده میل کنید.

کیک هل و گلاب مجلسی

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه