بلدرچین
بلدرچین
مواد لازم برای تهیه بلدرچین
شما می توانید با استفاده از بلدرچین یک خوراک بسیار خوشمزه تهیه کنید به طوری که آن را در مهمانی ها و مجالس خود هم سرو کنید.
معمولا دستور پخت های متنوعی برای بلدرچین ارائه میشود که ما در اینجا تصمیم داریم طرز تهیه خوراک بلدرچین برای 4 نفر را به شما آموزش بدهیم. به همین دلیل مواد لازم برای تهیه خوراک بلدرچین که آورده شده برای 4 نفر تدارک دیده شده است که نسبت بین مواد اولیه با اندازه های مشخصی تعیین شده تا طعم غذا خوش طعم و دلچسب شود. اگر شما بخواهید این خوراک را برای افراد کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید همین نسبت هایی که بین مواد اولیه است را ضرب و تقسیم کنید تا خوراک شما هم خوشمزه و بی نقص باشد.
پس از اینکه مواد لازم برای تهیه خوراک بلدرچین را مشاهده کردید طرز تهیه خوراک بلدرچین را به شما آموزش می دهیم.
بهترین طرز تهیه خوراک بلدرچین
در اولین مرحله برای تهیه خوراک بلدرچین باید دو پیاز را به شکل خلالی خرد کرده و با کمی زعفران دم کرده و فلفل سیاه و نمک درون یک کاسه بزرگ ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید تا به همه قسمت ها برسد.
بعد باید بلدرچین ها را بشویید و بعد از اینکه خشک کرده و داخل کاسه ریختید، موادی که با هم مخلوط کرده بودید را به همه قسمت های بلدرچین بمالید تا طعم بگیرد و درب کاسه را با یک سلفون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید تا با مرور زمان بلدرچین شما طعم گرفته و گوشت آن نرم تر شود و بوی زهم گوشت هم گرفته شود. بهتر است حداقل یک شبانهروز بلدرچین ها داخل موادی که آماده کرده بودید بمانند و بعد از اینکه یک روز گذشت آن ها را از یخچال بیرون آورده و یک ماهیتابه با اندازه مناسب بر روی شعله گاز قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن گرم شد بلدرچین ها را کاملاً و در هر دو طرف سرخ کنید و در گوشه ای بگذارید و بقیه پیازی که باقیمانده هم به شکل نگینی و ریز خورد کرده و با مقداری روغن داخل یک قابلمه با اندازه تعداد نفراتی که گفته شد تفت بدهید.
هنگامی که پیاز ها سبک شدند باید مقداری زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه کنید و این تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که پیاز و ادویه یکدست شوند و پیازها نرم شوند.
سپس کمی رب گوجه فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گرفته شود و تغییر رنگ پیدا کند.
هنگامی که رنگ رب گوجه فرنگی هم باز شد باید فلفل دلمه ای ها را که نگینی خرد کرده بودید داخل قابلمه بریزید و تفت بدهید؛ وقتی نرمتر شد یک لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید و بلدرچین هایی را که کاملاً سرخ کرده بودید داخل قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید و بگذارید که حدود یک ساعت بلدرچین ها روی شعله ملایم گاز بپزند و مغز پخت شوند.
در همین هنگام باید به سراغ سیب زمینی ها بروید و آن ها را به شکل خلالی خرد کرده و داخل آب سرد بگذارید و بعد آنها را از آب سرد بیرون آورده و خشک کنید و یک ماهیتابه روی شعله گاز قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد سیب زمینی ها را داخل آن سرخ کنید و در گوشه ای بگذارید.
بعد از اینکه نیم ساعت گذشت به خوراک بلدرچین خود سر بزنید و اگر آب آن کشیده شده بود باز هم آب جوش به آن اضافه کنید تا بلدرچین ها کاملا بپزند و سس غذا غلیظ تر شود.
هنگامی که سس غلیظ شد و بلدرچین ها مغزپخت شدند وقت سرو غذای شما است و میتوانید آن را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و با سیب زمینی سرخ کرده تزیین نمایید و با انواع برنج کته یا آبکشی نوش جان کنید.