مربای هویج

مربای هویج

مربای هویج

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

هویج یکی از مواد غذایی سرشار از ویتامین های مفید برای بدن می‌باشد و شما می‌توانید به روش‌های مختلفی این ماده غذایی را مصرف کنید؛ یا می توانید آن را در انواع سالاد و یا غذاها به کار ببرید و یا برای پختن کیک و شیرینی از آن استفاده کنید. اما علاوه بر تمام اینها شما می توانید یک چاشنی خوشمزه درست کنید. در واقع مربای هویج یکی از مربای خوش طعم و خوش رنگی است که به سادگی تهیه می‌شود و می‌توانید در وعده صبحانه آن را میل کنید.

مربا هویج برای صبحانه

این مربا جزء مرباهای بسیار مشهور در سراسر دنیاست که معمولاً به عنوان صبحانه آن را استفاده می‌کنند. البته می توانید برای صبحانه انواع مختلف مرباها را تهیه و میل کنید که طرز تهیه انواع مربا را برای شما شرح داده‌ایم.

مربای هویج

از آنجایی که هویج در همه فصل ها یافت می شود شما می توانید در هر فصلی مربای هویج خوشمزه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

در این مطلب مواد لازم برای تهیه مربای هویج را مشاهده می کنید که با نسبت های دقیقی کنار یکدیگر قرار گرفته اند.

اگر بخواهید مربا را برای حجم بیشتری تهیه کنید باید با در نظر گرفتن نسبت های دقیقی که بین مواد اولیه قرار داده شده مقدار آنها را تغییر دهید تا مربای شما طعم و کیفیت مطلوبی داشته باشد. در ادامه با طرز تهیه مربای هویج آشنا خواهید شد.

مربا هویج خانگی

بهترین طرز تهیه مربای هویج

در اولین مرحله برای تهیه مربای هویج باید هویج ها را خوب بشویید و پوست آنها را بگیرید و مجددا آنها را بشویید و خشک کنید.

سپس هویج ها را با رنده درشت یا متوسط رنده کنید و داخل یک قابلمه مناسب بدون اینکه روغن بریزید 3 دقیقه هویج را روی شعله گاز تفت بدهید تا اندکی تغییر رنگ پیدا کند و رنگ خام بودن هویج گرفته شود.

پس از آن دو پیمانه آب به هویجی که تفت داده بودید اضافه کنید و بر روی حرارت بگذارید تا جایی که هویج ها کمی نرم تر شود.

دستور پخت مربای هویج

سپس باید شکر را به هویج پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً داخل آب حل شود و حالت شهد پیدا کند و غلیظ باشد.

اکنون زعفرانی که دم کرده اید به محتویات مربای خود اضافه کنید و بعد از آن دو عدد هل با دو قاشق غذاخوری گلاب به مواد مربا اضافه کنید. بعد از آن باید یک قاشق غذاخوری آب لیمو را هم اضافه کرده و مجدداً مربا را هم بزنید تا موادی که اضافه کرده بودید کاملاً یکدست شود.

وقتی که احساس کردید مربای شما جا افتاده شعله را خاموش کنید و منتظر بمانید تا خنک شود و بعد داخل ظرف های مناسب بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.

طرز پخت مربا هویج

برای تزیین می توانید از خلال پسته روی مربا استفاده کنید یا اینکه خلال ها را داخل مربا بریزید.

برای اینکه مربای هویج شما شکرک نزند بهتر است تمام فرآیند پختن مربا روی شعله کم انجام شود و مقدار شکر را با توجه به ذائقه خودتان در نظر بگیرید.

بهتر است تا 24 ساعت مربا داخل همان قابلمه ای که تهیه شده بماند.

اگر خواستید مربای شما طعم متفاوت و خاص تری داشته باشد می‌توانید پوست پرتقال تازه را هم داخل آن بریزید.

تهیه مربای هویج در منزل

 

فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه