کباب بختیاری

کباب بختیاری

کباب بختیاری

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری

کباب یکی از محبوب ترین غذاهای اصیل ایرانی است که در بسیاری از مهمانی های مجلل و مراسم ها و مناسبت های مختلف انواع مختلف کباب را برای پذیرایی از مهمانان و برگزاری رسومات تهیه می کنند.

در مطلب های متفاوتی طرز تهیه کباب کوبیده یا جوجه کباب، کباب برگ و انواع مختلف کباب ها را مشاهده کرده اید؛ ولی در این مطلب تصمیم داریم طرز تهیه کباب بختیاری را به شما آموزش بدهیم تا بتوانید به راحتی این کباب خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

کباب بختیاری

برای تهیه کباب بختیاری نیاز به فیله مرغ و فیله گوشت قرمز دارید تا به صورت یک در میان آنها را به سیخ بکشید و روی آتش و ذغال و یا داخل ماهیتابه تهیه کنید.

در ابتدا مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه کباب بختیاری را به شما آموزش می‌دهیم. برای تهیه کباب بختیاری باید مقدار مواد اولیه با همین نسبت های دقیقی که ذکر شده کناد هم قرار بگیرند تا غذای خوشمزه تری داشته باشید.

این مقدار مواد اولیه کباب بختیاری برای 4 نفر را فراهم می‌کند و اگر شما خواستید این غذا را برای افراد بیشتر یا کمتر تهیه کنید باید با رعایت نسبت هایی که بین مواد اولیه قرار داده شده مقدار آنها را تغییر دهید تا غذای باکیفیتی داشته باشید.

دستور پخت کباب بختیاری

بهترین طرز تهیه کباب بختیاری

به منظور تهیه کباب بختیاری باید اول پیاز را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و بعد با سس سویا، نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز آنها را مخلوط کنید و حدود یک شبانه روز داخل یخچال بگذارید.

سپس گوشت سینه مرغ را با زعفران مخلوط کرده و آب پیاز و دو قاشق روغن مایع زیتون به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آن را همانند گوشت حدود نصف تا یک روز کامل داخل یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.

چلو کباب بختیاری

اکنون باید پیاز و فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی خرد کنید و 5 ساعت قبل از اینکه مرغ و گوشت را به سیخ بکشید آنها را هم داخل مواد مرغ و گوشت قرمز بریزید و در نیم ساعت پایانی کمی آبلیمو اضافه کنید. موقعی که گوشت را به سیخ می‌کشید کمی هم نمک روی آنها بپاشید.

معمولاً برای تهیه کباب بختیاری به صورت یکی در میان فیله گوشت و فیله مرغ را به سیخ می کشند و بعد آن را داخل تابه و یا روی آتش کباب می‌کنند.

دورچین کباب بختیاری

اگر تصمیم گرفتید آن را داخل ماهیتابه درست کنید باید حتما کف تابه را با کره چرب کنید و بعد کباب را سرخ کنید.

این وعده غذایی را می توانید به عنوان وعده اصلی در ناهار یا شام میل کنید که حاوی مواد غذایی بسیار مفید و کاملی است.

کباب بختیاری و شیشلیک

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه