خورشت کوفته ریزه

خورشت کوفته ریزه

خورشت کوفته ریزه

مواد لازم برای تهیه خورشت کوفته ریزه

خورشت کوفته ریزه جزو غذاهای خوش طعم و لذیذ شمالی است که می توانید آن را در بسیاری از مهمانی و مجالس به عنوان وعده غذایی اصلی تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

این غذا معمولا در کنار برنج یا کته یا همراه نان سرو می شود. خورشت کوفته ریزه یا خورشت کوفته قلقلی طرز تهیه ساده ای دارد که علاوه بر طعم جذاب، بسیار مقوی و پرکالری است و ادویه های داخل این غذا، عطر و طعم آن را چندین برابر می کند.

در ادامه مواد لازم برای تهیه خورشت کوفته ریزه را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه خورشت کوفته ریزه را به شما آموزش خواهیم داد.

توجه داشته باشید که این مقادیر برای 4 نفر تدارک دیده شده و مواد اولیه با نسبت های مشخصی استفاده شده اند. در صورتی که بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها، مقدار مواد را کم یا زیاد کنید.

خورشت کوفته ریزه

بهترین طرز تهیه خورشت کوفته ریزه

ابتدا باید گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف بریزید و مقداری آرد سوخاری و پیاز رنده شده و ادویه به آن اضافه کنید و کاملا با هم ورز بدهید.

پس از اینکه محتویات را با هم ورز دادید حدود نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد و طعم ها به خورد هم بروند. سپس گوشت ها را به اندازه دلخواه قلقلی کرده و داخل روغن سرخ کنید.

داخل یک ظرف دیگر پیاز را خورد کرده و با روغن خوب تفت بدهید و گوجه ای که رنده کرده اید را هم اضافه کنید و مقداری ادویه داخل آن بریزید و تفت بدهید و رب گوجه را داخل آن بریزید و هم بزنید تا سرخ شود.

خورش کوفته ریزه

اکنون 1 لیوان آب هم به آن اضافه کنید و وقتی به جوش رسید گوشت های قلقلی که سرخ کرده اید را داخل سس بریزید و در ظرف را ببندید و روی شعله گاز قرار دهید تا خورشت بپزد و جا بیفتد‌‌‌.

اگر خواستید می توانید مقداری هم سیر و سبزی جعفری داخل خورشت خود بریزید و یا به جای آرد سوخاری، آرد نخودچی بریزید.

برای تزیین و سرو این خورشت می توانید سیب زمینی سرخ کنید و کنار ظرف خورشت بگذارید و یا از گشنیز برای تزیین خورشت کوفته ریزه استفاده کنید و در کنار برنج یا نان نوش جان کنید.

خورشت کوفته ریزه با سیب زمینی

تزیین خورشت کوفته ریزه محلی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه