تورتیلای کدو اسپانیایی

تورتیلای کدو اسپانیایی

تورتیلای کدو اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی

اسپانیایی ها غذاهای خوشمزه و لذیذی دارند که گاهی به عنوان جاذبه های توریستی این کشور هم به حساب می آیند و افرادی که به این کشور سفر می کنند نه تنها برای دیدن مناطق زیبا و جذاب آن است، بلکه تمایل دارند غذاهای آن را هم تست کنند.

یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه اسپانیایی تورتیلای کدو است که تصمیم داریم دستور پخت آن را به شما آموزش بدهیم‌.

تورتیلای کدو اسپانیایی

بنابراین ابتدا مواد لازم برای تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی را به شما معرفی می کنیم تا با تهیه این مواد بتوانید این غذا را تهیه کنید. پس لازم است طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی را آموزش ببینید.

توجه داشته باشید که نسبت های بین مواد اولیه با نسبت های مشخصی به کار رفته است و اگر بخواهید آن را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.

مقدار موادی که در این مطلب معرفی می کنیم برای 4 نفر مناسب است.

تورتیلای اسپانیایی

بهترین طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی

برای تهیه این غذا باید اول پیاز و کدو را خرد کنید و بعد داخل یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن ها را سرخ کنید.

بقیه مواد را هم باید داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید و بعد روی کدو و پیازی که سرخ کرده اید بریزید. سپس حرارت را کمتر کرده و درب ماهیتابه را ببندید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.

در مرحله بعد باید آن ها را برگردانید که هر دو سمت کاملا پخته شوند و سرخ شده باشند.

حالا می توانید تورتیلای کدو اسپانیایی را در ظرف دلخواه سرو کرده و با نان دلخواه نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تورتیلای کدو

 

حتما بخوانید : خورشت پیاز
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه