شکر پلو

شکر پلو

شکر پلو

مواد لازم برای تهیه شکر پلو

شکر پلو یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی است که طعم بسیار لذیذی دارد و یک غذای بسیار مناسب برای علاقمندان به غذاهای شیرین است و خیلی از شیرازی ها و ایرانی های اصیل این غذا را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه می کنند.

معمولاً این غذا را در کنار گوشت یا مرغ تهیه و سرو می کنند و جزو نذری های خیلی محبوب در شیراز محسوب می شود.

در ماه های محرم و رمضان شکرپلو را در کنار خورشت قیمه هم سرو می کنند. در این مطلب مواد لازم برای تهیه شکرپلو را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه شکرپلو را به شما آموزش خواهیم داد.

مقدار مواد اولیه با نسبت های مشخصی تعیین شده که اگر بخواهید این غذا را برای تعداد  نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید تا طعم غذا دلچسب باشد.

مقدار مواد اولیه در اینجا برای 6 نفر مناسب است و با انجام مراحلی ساده می توانید این غذای فوق العاده را تجربه کنید.

شکر پلو

بهترین طرز تهیه شکرپلو

در اولین مرحله برای تهیه این غذا باید برنج را حداقل از 4 ساعت قبل داخل آب و نمک بخیسانید و سپس آن را به صورت کته یا آبکشی تهیه کنید.

در مرحله بعدی باید خلال نارنج را 3 بار داخل آب بجوشانید تا طعم تلخ آن از بین برود‌.

خلال بادام و پسته را هم در کمی گلاب بخیسانید.

شکر پلو مجلسی

سپس داخل یک ظرف جدا شکر را با 2 لیوان آب و گلاب ترکیب کرده و روی شعله گاز بگذارید تا بجوشد و غلیظ تر شود و غلظت و قوام شیره را پیدا کند.

بعد از آن زعفران را با کمی آب جوش مخلوط کرده و به شکر اضافه نمایید و کمی هم روغن داخل آن بریزید. (تقریبا 2 قاشق کافی است.)

اکنون برنج را داخل سینی بریزید و شیره ی تهیه شده را روی آن بریزید و مخلوط کنید و مجددا برنج را داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز به حالت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

شکر پلو شیرازی مجلسی

در مرحله بعد خلال ها را با مقداری شهد روی حرارت قرار داده و تفت بدهید و کمی داخل آن نگه دارید و وقتی برنج دم کشید و آن را داخل دیس کشیدید، با همان خلال ها تزیین نمایید.

حالا شکرپلو شما آماده شده و می توانید آن را در کنار مرغ یا گوشت یا هر خورشتی که مایل هستید نوش جان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

شکر پلو شیرازی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان
فرشاد اشرف گنجویی
ارسال دیدگاه