غذاهای اصلی

ماکارونی

ماکارونی

ماکارونی

مواد لازم برای تهیه ماکارونی

ماکارونی جزو غذاهای بسیار لذیذ و دلچسب در بین تمامی سنین است، خصوصاً برای کوچکترها این غذا بسیار دلپذیر و دلچسب است و از خوردن آن لذت می‌برند و گاهی حتی برای تشویق کودکان به خوردن غذا ماکارونی را به عنوان وعده غذایی اصلی در نظر می‌گیرند.ش

البته طرز تهیه ماکارونی و دستور پخت ماکارونی ممکن است متنوع ارائه شود و ذائقه های مختلف این غذا را با سُس های مختلفی درست می کنند.

برخی اوقات افراد علاقه دارند که ماکارونی را با گوشت چرخ کرده درست کنند و بعضی ها داخل ماکارونی سویا می‌ریزند و برخی دیگر از سوسیس و غیره استفاده می کنند.

در ادامه با طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده آشنا خواهید شد و مواد لازم برای تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده را مشاهده می کنید؛ البته مقدار مواد ارائه شده با نسبت مشخصی در نظر گرفته شده است و باید توجه داشته باشید که اگر بخواهید این غذا را برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر تهیه کنید باید حتماً با رعایت نسبت ها مقدار مواد اولیه را تغییر دهید که در اینجا این مواد اولیه برای 6 نفر در نظر گرفته شده است.

طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده

بهترین طرز پخت ماکارونی با گوشت چرخ کرده

برای درست کردن ماکارونی اول باید یک ماهیتابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. وقتی که روغن گرم شد پیاز را خورد کرده و داخل روغن تفت دهید و وقتی پیازها کمی سبک و نرم شدند، گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه کرده و تفت دهید و تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که رنگ گوشت تغییر کند و مقداری سرخ شود.

سپس باید رب گوجه فرنگی را به گوشتی که سرخ کرده اید اضافه کنید و مجدداً آن را تفت دهید تا رنگ رب هم مجددا تغییر کند.

سس ماکارونی با گوشت چرخ کرده

حالا به مخلوطی که داخل ماهیتابه قرار دارد مقداری فلفل و نمک و زردچوبه و آبلیمو اضافه کنید و حدود یک استکان آب هم در درون ماهی تابه بریزید و در آن را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد و آب هم جذب محتویات سس ماکارونی شما شود.

در مدت زمانی که سس ماکارونی شما می پزد باید یک قابلمه بزرگ را تا نصفه پر از آب کرده و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

وقتی که به جوش رسید دو قاشق نمک و کمی روغن درون آن ریخته و ماکارونی ها را به قابلمه اضافه کنید.

دستور تهیه ماکارونی

معمولا 10 دقیقه برای جوش خوردن ماکارونی کافیست که روی بسته‌بندی ماکارونی میزان جوش خوردن آن درج می شود. وقتی که مغز ماکارونی پخت می توانید آن را آبکش کرده و کمی هم آب ولرم روی آن بریزید که ماکارونی ها به هم نچسبند و حالت لیزی نشاسته ای که روی ماکارونی قرار دارد از بین برود.

سپس باید درون یک قابلمه با اندازه مناسب کمی روغن ریخته و ته دیگ ماکارونی که تمایل دارید در کف قابلمه باشد را قرار دهید. شما می‌توانید از خود ماکارونی، نان یا سیب زمینی و کاهو و هر چیزی که تمایل داشتید برای ته دیگ استفاده کنید. سپس باید یک ردیف از ماکارونی و یک لایه از مایع سس ماکارونی با گوشت چرخ کرده ای که تهیه کرده بودید بریزید و لایه بندی را تا تمام شدن محتویات ادامه دهید. سپس در قابلمه را ببندید و روی آن دم کنی بگذارید و ببندید و صبر کنید تا ماکارونی شما دم بکشد.

ماکارونی با گوشت قلقلی

در ابتدای کار شعله را کمی متوسط کنید که بخار داخل غذا بپیچد و وقتی که بخار پیچید، شعله را ملایم کنید تا برای مدت زمان 40 تا 45 دقیقه ماکارونی شما کاملاً بپزد و با‌بخار جا بیفتد. البته برخی از افراد ترجیح می‌دهند ماکارونی را بدون اینکه دم بگذارند در همان حالت پخته با سس ماکارونی که تهیه کرده بودند مخلوط کنند که به این صورت هم می‌توانید این غذا را سرو کنید.

ماکارونی یکی از غذاهای سرشار از ویتامین آ می باشد که برای شادابی و سلامت پوست بسیار مفید است و باعث رویش بافت های جدید می‌شود. البته موجب افزایش وزن هم هست؛ زیرا منبع سرشار از کربوهیدرات ها می باشد.

از بین انواع مختلف ماکارونی ها نوع سبوس دار آن خاصیت بیشتری دارد. آماده سازی مواد اولیه و تهیه کردن ماکارونی حدود نیم ساعت طول می‌کشد و برای پختن و جا افتادن آن هم حدود یک ساعت زمان نیاز است و شما می توانید این غذا را به عنوان وعده غذایی اصلی در شام یا ناهار سرو کنید.

ته دیگ ماکارونی

 

حتما بخوانید : دلمه بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید