سوپ ورمیشل
سوپ ورمیشل
مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل
سوپ رشته فرنگی یا سوپ ورمیشل جزو سوپ های بسیار محبوب و پر طرفداری است که طعم بسیار لذیذی دارد و معمولا آن را به عنوان پیش غذا میل می کنند و در بسیاری از مجالس و مهمانی ها هم می توانید آن را تهیه نمایید. این سوپ علاوه بر طعم خوبی که دارد، برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی هم بسیار مفید است و می توانید از مواد غذایی دلخواه خود هم داخل آن استفاده کنید و محدودیتی پیش روی شما قرار ندارد. مثلا از گوشت قرمز چرخ شده یا مرغ یا بوقلمون و غیره می توانید داخل آن استفاده کنید یا حتی به طور کامل گوشت حذف شود و یک سوپ سبک و گیاهی داسته باشید.
در این مطلب قصد داریم شما را با مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل آشنا کنیم و سپس طرز تهیه سوپ ورمیشل را به شما آموزش خواهیم داد.
این مواد اولیه سوپ ورمیشل مورد نیاز برای 4 نفر را آماده می کند و چنانچه بخواهید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر آن را تهیه کنید باید با توجه به نسبت ها و رعایت آن، مقدار مواد اولیه را تغییر دهید.
بهترین طرز تهیه سوپ ورمیشل
در اولین مرحله برای تهیه این غذای مقوی و لذیذ باید گوشت مرغ را با 2 لیوان آب و کمی زردچوبه درون قابلمه کوچکی قرار دهید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا بجوشد. مرغ به قدری روی حرارت باشد که گوشت آن نیم پز شود.
بعد از 5 دقیقه قابلمه مرغ را از روی شعله گاز برداشته و مرغ را از آن دربیاورید.
در مرحله بعدی باید پیازها را به صورت نگینی خورد کرده و داخل قابلمه مناسبی بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم گاز بگذارید و پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
توجه کنید که روغن زیاد نریزید چون سوپ شما در نهایت چرب می شود و جذابیت مورد انتظار را نخواهد داشت.
حالا باید کمی هم زردچوبه و فلفل سیاه داخل آن بریزید و تفت دادن را ادامه دهید تا یکدست شود و مرغ هایی هم که پخته بودید را ریش ریش یا نگینی خورد کرده و داخل قابلمه سوپ ورمیشل بریزید.
حدود 2 دقیقه هم مرغ ها را تفت بدهید و بعد از آن رب گوجه فرنگی را هم به مقداری که گفته شد داخل قابلمه ریخته و با پیازها تفت بدهید تا جایی که بوی خامی گرفته شود. پس از آن 4 لیوان هم آب جوش به ظرف اضافه نموده و شعله را ملایم کنید تا به تدریج بپزد.
بعد از اینکه 20 دقیقه گذشت پوست گوجه فرنگی ها را هم بگیرید و رنده کنید و هویج ها را هم نگینی خورد نمایید و به قابلمه سوپ اضافه کنید و بعد از اینکه 15 دقیقه گذشت باید سیب زمینی ها را اضافه کنید.
برای اضافه کردن سیب زمینی ها باید اول آن را پوست گرفته و بشویید و به صورت نگینی یا خلالی خورد کنید و با آب سرد بشویید که نشاسته اضافی از روی آن ها برود و بعد آن ها را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
بهتر است حالا طعم سوپ را نیز بچشید و به آن فلفل و نمک اضافه کنید و هم بزنید و در آخر رشته ورمیشل را داخل سوپ بریزید و 20 دقیقه صبر کنید تا رشته ها نرم شود و سوپ جا بیفتد.
اکنون سوپ ورمیشل شما آماده شده و می توانید آن را داخل ظرف دلخواه سرو کرده و نوش جان کنید.
در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ را حذف کنید، برای این کار باید مراحل مرتبط با مرغ را حذف کرده و اگر خواستید قارچ ورقه ای کنید و داخل سوپ بریزید.